poodek Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Zdaje sobie z tego sprawę, ale lubię sobie myśleć, że akurat mnie uda się złapać dobrą okazję Napisałem do sprzedającego tą białą megankę, o dokładniejsze info i więcej zdjęć. Ta druga bardziej mi się podoba. Poza tym wybierając ofertę sprzedaży, staram się patrzeć na lokalizację, aby móc tam ewentualnie dojechać i ją zobaczyć, bo przecież wiadomo, że nie będę jechał przez całą Polskę żeby zobaczyć auto, nie mając stuprocentowej gwarancji, że ją kupię. @edit Sprzedający właśnie przysłał mi zdjęcia o które prosiłem. Poniżej podaje link, powiedzcie co o tym sądzicie. http://picasaweb.google.pl/103363086070692...CM7nq9GQ0KO1cg# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Przyzwoita porcja zdjęć Nie widać na niej śladów poważniejszych uszkodzeń, jeżeli 75KM i brak klimy Ci odpowiada, to warto się zainteresować. Wymaga trochę dopieszczenia, ale to kosmetyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Aukcje już mi się pomieszały i myślałem że ona akurat ma klimę ale nie- nie przeszkadza mi brak klimy, a silnik taki w sam raz wystarczy zdjęć jest dużo bo poprosiłem żeby ujęte zostały wszystkie szczegóły,a co do sprzedającego to wydaje się porządny. Czy jest wg was jeszcze coś o co warto byłoby spytać zanim pojadę zobaczyć auto na żywo? btw- dzięki za pomoc meganecoupe02 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi