wendzony Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 zacznij od 4 cewki, tej najdalej od rozrządu. mi właśnie ta padła i niestety była to cewka DENSO. Mit o wieczności tych cewek obalony :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 :shock: Nie może być Wyjmij tą cewkę, wytrzyj do sucha, zdejmij gumowy kapturek który wchodzi na świecę, dokładnie wytrzyj i wtedy sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tregon Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 tak tak ... wysusz, powycieraj ... u mnie tak było i działa ... woda była nawet w obudowie kapturka co wchodzi na świecę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 to ja się pochwalę ;P takie same objawy miałem, gdy dodaje gazu to tak jakby paliła na 2 czy 3 cylindry czy coś, krztusi i się dusi, szczególnie jak chciałem ruszyć, przyśpieszyć etc. wymontowanie cewek, oraz wyczyszczenie ich z syfu, wilgoci itp. poskutkowało jak ręką odjął . W końcu wiem jakie mam cewki ;P DENSO, więc mam nadzieję, że są naprawdę dobre jak zapewnia Meganecoupe02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi