spiczek Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam serdecznie, Chciałbym kupić Renault Scenic II po face liftingu, rocznik 2007. Samochód ten bardzo mi się podoba i jest bardzo praktyczny. Jednakże boję się jego legendarnej usterkowości. Powiedzcie mi proszę, czy wersja po liftingu jest mniej awaryjna? Czy renault poprawił wiele mankamentów podczas liftingu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Poczytaj kolego forum, już dużo napisano na ten temat. Usterkowość w cale nie jest większa niż innych samochodów. Kiedyś utarła się taka opinia i tak się to ciągnie. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiczek Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Powiem szczerze, że szukałem czytałem i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Tak, jest mniej awaryjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Proponuję poczytać ten dział Zakup Megane / Scenic - Porady » Zakup - Scenic II Ja w każdym bądź razie zacząłbym od tego. Są linki do aukcji, pewnie niektóre już wygasły, ale są wypowiedzi, które warto przeczytać. Myślę, że to rozwieje Twoje wątpliwości. Możesz również umieścić link i prosić o opinie innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 jeśli nawet aukcja wygasła lub ogłoszenie z otomoto to możesz skorzystać z tego http://archiwumallegro.pl/szukaj/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi