arti249 Napisano 30 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam. Mam mały problem. Kupiłem lampy plus przetwornice by byly Xenony. O takie http://www.tuning1.com/info,5584 ale słabo świecą ;/ Co może być tego przyczyną ? Jeśli temat juz byl to przepraszam ale nie znalazłem. Jak coś podeślijcie link. Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti249 Napisano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 szczerze mówiąc nie jest najgorsza. widziałem gorsze. żarniki do wymiany czy przetwornice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristofer35 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam ja mam podobne lampy i też xenon ale ja z efektu jestem bardzo zadowolony, może wadliwy xenon dostałeś jak masz jakieś pytania to wal na PW Pozdawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek708 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 nie kojarzę aby w Megane I ph I były montowane Xenonto cos słabo kojarzysz Radziu...U nas na forum już kilka meganI na "ksenonie" śmiga.Niby przechodzą przeglądy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek708 Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 ktoś z userów został ukarany za brak światełna szczęście nasze dzielne miśiaczki już się pomalutku za to zabierają.W sobotę miałem kontrolę drogową na której st.sierż...... sprawdził mi autko bardziej niż diagnosta na przeglądzie.Trójkąt,apteczka,zapasowe żarowki,profil opon,luzy ukladu kierowniczego,całe oświetlenie,dokumenty,przednią szybę...hehe,nawet stan gum na wycieraczkach(bezpieczeństwo).Bez uwag..pojechałem dalej p.s.Ksenon tez sprawdzał...udało mi się(fabryka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Napisano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Najgorzej jest natrafić na te pseudoksenony w nocy na trasie. Nie ma znaczenia czy z przeciwnej strony, czy auto jedzie za nami. Oślepiają tak, że nie da się jechać :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts