Jony86 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Witam koledzy, jestem tu nowy i proszę o Waszą poradę i pomoc. Jestem zainteresowany zakupem tega autka, znalazłem na allegro i jestem nim poważnie zainteresowany: http://otomoto.pl/renault-megane-rt-1-9-dt...-C11105916.html czy widzi ktoś coś na zdjeciach co mogłoby dyskwalifikowac ten samochód? dziękuje za odpowiedź Pozdrawiam MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Zdjęcia tylko z zewnątrz, z daleka. Brak zdjęć wnętrza i komory silnika. Trudno powiedzieć, coś więcej, poza tym, że z zewnątrz nie jest źle. Dziwi mnie nielakierowana tylna listwa w wersji RT, ale być może tak już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 A czy to jest normalne że na przedniej listwie nie jest RT tylko AIR.?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 AIR to była chyba wersja limitowana z klimatyzacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jony86 Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Jade w pon ogladac samochod, koledzy dajcie rady na co zwrocic uwage, czym sie szczegolnie zainteresowac i ogolnie dajcie jakies rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Patrzeć czy nie jest zgnity (tylne nadkola, progi), czy obroty nie falują i wydech nie rezonuje. Sprawdzić całą elektrykę i czy klima działa! Przejechać się i wytrzepać zawieszenie. Na forum jest trochę tego typu informacji jak i co sprawdzać podczas zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 A czy to jest normalne że na przedniej listwie nie jest RT tylko AIR.?? Wersja AIR to elektryczne lusterka albo szyby + klima. To normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 meganecoupe02, wersja Air nie ma elektrycznych lusterek w standardzie ma klimę Powiem tak niektórzy ludzie nie wiedzą czym jeżdżą i czasem bzdury wypisują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 wersja Air nie ma elektrycznych lusterek a ma elektryczne szyby? Nigdy nie mogę tego zapamiętać, za dużo tych wersji, dlatego też napisałem albo szyby albo lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 meganecoupe02, złamałeś regulamin odnośnie cytowania :-P Ja zapamiętam do końca życia że nie ma bo muszę prawie codziennie je regulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Wersja AIR ma elektryczne szyby ale tylko z przodu, klime, fabryczne radio sterowane przy kierownicy. Nie posiada elektrycznie sterowanych lusterek. I na 99% będzie to wersja 80 KM a nie jak podaje 98 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisand Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 fabryczne radio sterowane przy kierownicy Fabryczne radio ze sterowaniem przy kierownicy miała wersja FIDJI,Air była bez radia . Taka była specyfikacja jak ja kupowałem w salonie w 2003 roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi