lukaszzd Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Co wy na to może by coś takiego zrobić z nazwą naszego forum...kliknij tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Tyż fajne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 fajne fajne a rozumie ktos co tam pisżą;D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 full wypas mi sie strasznie podoba.. niestety madziary sa strasznie trudne do zrozumienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 może poprostu trzeba kupić jakąś siateczke coś ala taka drobna metalowa i odpowiednim szablonem pomalować (zgaduje może ktoś ma inne propozycje)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 folia do prezentacji, wydrukowac napis (moge podeslac napis z MII w dobrej rozdzielczosci) i dociac nozyczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 a wiesz że niepomyślałem o tym faktycznie może być dobry sposób, postaram się coś wykombinować jak tylko znajde wolny dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 jak zrobisz projekt można prosić o przesłanie? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 czemu nie niedziele mam wolną od pracy to posiedze może praca fizyczna nie wypłukała mojego mózgu na tyle że w corelu albo w photoshopie niczego nie wymyśle... [ Dodano: 2007-07-08, 11:40 ] wie ktoś jak nazywa się czcionka którą Renault napisało napis Megane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 po co czcionka? zdarłem kilka plików z goglowni loga_megane.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 bo chciałem wykonać napis z linkiem forum w tej czcionce ale napotkałem na problem typu: niewiem jak zdemontować stopa tylnego a zdużo czasu niemiałem na zabawe z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 wiem że były naklejki tego forum. gdzieś znajdziesz projekt. nie mam jednak pewności czy starczy ci miejsca w tej lampie, (wielkość klosza) by po zaświeceniu napis był czytelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi