drill Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 witam. zamierzam kupic meganke z bydgoszczy, co sadzicie po zdjeciach, mimo ze niewiele widac (klapa bagaznika troche powyginana;/). moze ktos ma blisko zeby obejrzec i dac znac czy warto jechac, bo ja mam 300km... z gory dzieki http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDet...mp;id=132865992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas.s Napisano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 Przedzwonię do niego i dam ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vargas Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Lukas.s, Ja mam do Ryńska jakieś 10km więc mogę podjechać nawet dziś. Ale napewno on jest z Ryńska bo ogłoszenie jest z Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas.s Napisano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Jest z Ryńska bo dzwoniłem do niego, sam się zdziwiłem bo w ogłoszeniu jest kod pocztowy z Bydgoszczy. Jak coś to kontaktuj się z drill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts