pers Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 zawsze można skorzystać z http://translate.google.pl/?hl=pl&sl=d...amp;q=ja%0D%0A# kolega kilka postów wyżej mnie uprzedził ,nie zauważyłem co świadczy iż nie czytam forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoschiza Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 A ja Wam powiem hicior Podjechałem dzisiaj swoją meganką do serwisu Renault w Bielsku zagadałem z mechanikiem z serwisu i w ciągu 5 minut zrobił mi z francuzki - polkę. I to za FREE :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 w Ph I da się zmienić na PL ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 już było pisane wiele razy że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxx Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Ph I nawet z polskiego salonu wyjeżdżały z menu po francusku - właśnie się po niedawnym zakupie rozwijam lingwistycznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 U mnie w PH I chca za zmianę języka z FR na ANG 160 zł :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek78 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Byłem w ASO Renault w Ciechanowie i panowie za zmianę z francuskiego na angielski krzyknęli właśnie 160 zł. Stwierdzili, że nie ma takiej opcji, żeby wgrać język polski, a mam wersję PH II z 2006r. Chyba pojadę do ASO w Płocku lub Warszawie. Czytając posty w tym tmacie widzę, że co ASO to inna cena za tą samą usługę :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 tomek78, po co do ASO i płacić takie pieniądze.Nie lapiej się rozejrzeć za jakimś warsztatem z Clipem?Zrobia to w 5 minut i za 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxx Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 ...Chyba pojadę do ASO w Płocku lub Warszawie... http://www.renault.pl/znajdz-dealera/index.jsp - może lepiej zadzwoń ] a co do różnic w cenach między ASO, to wynikają zwyczajnie z braku ujednoliconego cennika - chyba tylko na oryginalne części są wspólne ceny... i jeśli masz Ph II, to j. polski na pewno jest dostępny... no chyba że masz jakąś kombinowaną meganę po przejściach jakie się czasami w ogłoszeniach trafiają (w środku phI, a zderzaki i lampy z phII) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEFRYT Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Co to za komunikat GEEN BERICHT IN GEHEUGEN . Auto to Megane II 2003 sprowadzone z Holandi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 NEFRYT, http://translate.google.pl/translate_t?pre...istory_state0=# pomoże, sprawdzone ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolekz Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 panowie co może oznaczać: regenerate shoot filter bo nigdzie nie moge tego znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Może FAP ? Albo kabinowy. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gRRuby Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 powinno być: regenerate soot filter czyli innymi słowy filtr cząstek stałych czyli FAP. Literówka jest zwyczajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolekz Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 czyli co mam go wymienić ? czy sam sie zregeneruje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi