basstek1 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Witam. Dziś moja mazda dokończyła żywota. Dostała w tył i bedzie prawdopodnie kasacja... W każdym razie znalazlem taką Meganke http://otomoto.pl/renault-megane-gaz-C14409645.html Prosze komentarze.... pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Oprócz wieśniackich chlapaczy z tyłu nic szczególnego nie rzuca mi się w oczy co by mogło rzutować na jakość auta. Wg mnie jest ok, a i cena atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 "składane lusterka", hehe Chyba chciał napisac dwa różne lusterka bo jedno jest ze starszej budy. Zderzak przód trochę źle spasowany, kto tak zainstalował butlę? :-/ Nie ma pedału sprzęgła :-| Podejrzewam że miała jakieś przejścia, bo nawet nie ma zdjęć silnika, do tego słabe spasowanie zderzaka (ostatnie zdjęcie) po lewej szpara pod lampą, po prawej zderzak wystaje za obrys. W tej cenie można kupić dobrą phI, a nie phII z komisu (komis przecież też na tym zarabia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi