duczek9215 Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Posiadam scenica 1,6 90km + klima 1998 dziś właśnie musiałem z niego usunąć imo (ponieważ kluczyk się rozkodował) i niestety teraz też nie moge zamykać pilotem drzwi id auta czy jest jakaś możliwość kupienia jakiegoś alarmu i podłączenie go chodzi mi to tylko żeby się otwierały i zamykały drzwi od auta z pilota mam jeszcze pytanie gdzie się może znajdować centralka tego cała ta oryginalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Napisano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Najprościej będzie kupić uniwersalną centralkę i podpiąć ją do przycisku od centralnego zamka na desce rozdzielczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duczek9215 Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 a tam jest aż 5 kabelków o ile się nie mylę a do centralki chyba 2 się podłącza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Wszystko zależy od centralki. Ciebie i tak interesują tylko przewody sterujące zamknięciem i otwarciem zamka Musisz tylko sprawdzić na których przewodach w przycisku pojawia się sygnał przy otwieraniu i zamykaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duczek9215 Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 a ta centralka była by dobra http://allegro.pl/item1185139116_sterownik...e_promocja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meganecoupe02 Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 andrzej27r opisał jak podłączyć niefabryczny alarm, zrobił ładny manual, ale oczywiście poszukać się nie chce :evil: http://megane.com.pl/dload.htm?action=file&id=28 Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts