dexter74 Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Niestety, zdjęć wnętrza brak, poprosiłem o dosłanie. Z tego co pisze sprzedawca: - samochod jest z Polskiego salonu; - serwis przy: 18701km, 38259km, 58351km. - samochod nie mial napraw blacharsko-lakierniczych http://allegro.pl/show_item.php?item=1194163207 Coś wypatrzycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kataryniarz Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Ciekawa oferta, ładna sztuka - nic szczególnego nie widzę z zewnątrz. Mały przebieg, cena wysoka, ale auto konkretnie wyposażone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter74 Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 No, żebym mieszkał bliżej - juz bym jechał obejrzeć... Ale mam 600km ;-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kataryniarz Napisano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Ja jechałem 500km do ASO, miało być pięknie, ładnie, a na miejscu jak zawsze :evil: W każdym razie wymuś od nich jak najwięcej informacji i koniecznie zdjęcia wnętrza - obejrzałem od nich drugiego GT i straszny syf w środku (mogli przynajmniej wyprać). Jeśli podadzą Ci VIN to zweryfikuj w ASO u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter74 Napisano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Jeśli podadzą Ci VIN to zweryfikuj w ASO u siebie. Vin podali, ale ze sprawdzeniem poczekam na fotki i info od sprzedawcy - parę pytań mu zadałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts