1kosiara1 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Jak w temacie, czy drzwi z megane coupe z rocznika 2000 na aukcji allegro: http://moto.allegro.pl/item211586085_drzwi...ult_megane.html Pasuja do megane coupe z rocznika 96? I czy kolory beda sie czyms roznic, jesli kupie RMC z 96 roku, a drzwi z 2000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 drzwi jako blacha będą pasowały z kolorem może być problem może być inny odcień wiadomo 96 dłużej płowiały na słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1kosiara1 Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ooo to super, a te drzwi ktore wyslalem to chyba ogolnie fajnie wygladaja? Czy moze ma ktos cos fajnego/fajniejszego w podobenj, lub nawet mniejszej cenie do polecenia na allegro, czy cos? Co do koloru to sie nie przejmuje płowieniem, bo dopadlem fajna coupe z 96 roku z przebiegiem 43 000 (Naprawde-mam ksiazki serwisowe i wogole:P) caly czas garazowana, tylko drzwi i tylni blotnik do wymiany... Moze jakis błotniczek macie do polecenia? Do zołtej, od strony pasazera.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 żółty był chyba taki sam w obu fazach, [ Dodano: 2007-07-07, 15:26 ] mam ksiazki serwisowe chcesz, to na allegro możesz kupić czystą książkę i jak poprosisz sprzedawcę to Ci kilka pieczątek wbije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1kosiara1 Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 A co do koloru, to czy kazdy zolty ma taki sam odcien, chodzi mi czy oznaczenia koloru sa jakies inne, bo gdybym kupil te drzwi, to jaka mam pewnosc ze idealnie pasuja do koloru auta? Hehe, akurat o to nie ma obawy, ze z allegro czy cos.. Auto jest od pierwszego wlasciela z niemiec, faceta z rocznika 1933 na co mam wszyystkie papiery, lacznie z homologacjami na swiatła z ringami,leksusy z tylu, fajny tlumiczek, przyciemnienie szyb itp.itd. A biore je sam osobiscie, nie przez jakiegos handlarza, czy z otomot, lub gratki, jade kupuje i widze co i jak.. Wiec przebieg 43 000 jest jak najbardziej autentyczny, tym bardziej op tym jak wyglada wnbetrze i ogolnie auto.. Gdy tylko bedzie na miejscu i na gotowo, to porobie zdjecia i wstawie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 poszukaj w katalogach na angielskiej stronie o megane coupe : meganecoupe.co.uk czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1kosiara1 Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Szczerze..dla mnie lipa..;/ Nie znam angielskiego na tyle, zeby takie cos wyczytac..:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Faza I to: 455 - blekit nocy 377 - Zolty slonecznikowy 727 - czerwien rubinu metalic: 676 - czarna perla 630 - blask krzemu 432 - Noc kairu 783 - czerwona perla 974 - zielen Normandii 941 - Zielen fidji Faza II to: 727- czerwien rubinu 377 - żółty slonecznikowy 632 - platynowy 603 - hologramowa szarość 713 - czerwień wiśni 432 - noc Kairu 901 - zieleń vertigo 676 - czarna perła każdy lakier miał po kilka odcieni i musisz dobierać kolor pod autko żółty 377 ma 4 odcienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 odcienie chyba zaleza od modelu i fabryki... ale jestem tego tak samo pewien jak tego ze umre zabity meteorytem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1kosiara1 Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Hmmm..to pomyslimy dokladniej jak autko bedzie u mnie w domku, porobie fotki wstawie na forum i cos wymyslimy z tymi drzwiami i tylnim zderzakiem A narazie dziekuje za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi