janiol13 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Na coś szczególnego trzeba zwrócić uwagę ?? Interesuje mnie ten http://motoallegro.pl/renault-scenic-2-0-z...1195135520.html Może ktoś coś dojrzy niepokojącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Lakierowana dokładka przedniego zderzaka. Zapytaj czy coś było robione przy okazji lakierowania tej dokładki, albo inaczej, przy jakiej okazji była lakierowana dokładka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 zapytam Nawet nie zauważyłem tego :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Na spokojnie janiol13, na spokojnie. Nie kupujemy pod wpływem emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tak jak mówisz Na razie jedziemy go zobaczyć.Auto z Częstochowy a stoi w Mysłowicach w komisie. Na pytanie: dlaczego tak.Pan odpowiedział: "ze tam może szybciej się sprzeda " troszkę dziwne. [ Dodano: 2010-08-24, 22:34 ] Widzę ze już zmienili na Mysłowice :roll: [ Dodano: 2010-08-25, 19:10 ] meganecoupe02, Byłęm,jeżdziłem i powiem ze nawet jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Drobiazgi, drobiazgi co rzuciły mi się w oczy: tylna wycieraczka na pewno nie z tej bajki, przednia kierowcy też jakby nie stąd. Poza tym może być chyba nieźle, ale w razie co popytaj o takie szczegóły. Planujesz zmienić swojego postracha szos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 powiem ze nawet jest Dopiero jak pizza odświeżył to zauważyłem, że dopisałeś. Co z tym lakierowaniem? Co było robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Auto stoi w komisie :-/ za nie całe 10tys. :-? wlasciciel chce 7.7tys. Na poniedziałek jestem umówiony z właścicielem i wtedy się już wszystkiego dowiem Szyby sa wszystkie orginal.Szpary miedzy drzwiami,maska i klapa rowne [ Dodano: 2010-08-26, 22:00 ] pizza, Ja nie zmieniam Tescie chcieli opla lub mercedesa :-? Przekonalem ich do scenica :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 radek-sląsk, Skrzynia chodzi dobrze.Nic nie szarpie Plynnie zmienia biegi ;-) Zawieszenie cichutkie Klima dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Ja bym unikał w tak starym aucie skrzyni automatycznej, zbyt duży koszt naprawy w razie awarii. . Spokojnie, spokojnie ..... myślę, że koszty naprawy starszego typu skrzyni będą niższe niż nowowczesnej skrzyni. Poza tym dlaczego ma się zepsuć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 radek-sląsk, spokojnie jestem mechanik pawelli, Naprawi się co będzie trzeba [ Dodano: 2010-08-29, 13:44 ] Szukam dalej Pojechałem tam dzisiaj z kumplem co się zna więcej na na autach.I sie okazało ze auto po przejściach :) Zauważyłem to dopiero jak on mi to palcem pokazał ;-) [ Dodano: 2010-09-08, 21:01 ] cena właściciela http://motoallegro.pl/renault-scenic-2-0-z...1218719807.html a to komisu http://otomoto.pl/renault-scenic-z-gazem-C14912419.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi