afi001 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 mam pytanie co może być przyczyną że podczas gdy pada deszcz parują mi szyby mimo że wentylator mam na 3 biegu i nawiew skierowany na przednią szybę natomiast gdy włączę klimatyzację to szybko odparowywują ???? czy może mi ktoś to wyjaśnić może to jakiś fiterek, rok i dwa lata temu to się nie działo z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larry_2004 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 wymień filtr kabinowy i powinno być ok, przy okazji możesz odgrzybić klimatyzacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afi001 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 dzięki za pomoc spróbuję tak zrobić dam znać jak pomoże ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 może to jakiś fiterek, rok i dwa lata temu to się nie działochcesz powiedzieć,że rok,dwa filtra kabinowego nie wymieniałeś? :shock: Normalne,że szyby parują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Dodatkowo myj często szybe od środka (szczególnie jak palisz, co jest dla mnie karygodnym zachowaniem 8-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Warto też dobrze odkurzyć auto. Po wyciągnięciu odkurzaczem z auta kilku kilogramów piachu szyby mniej parują. Polecam taki zabieg, bo auto też wtedy lepiej w środku wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 No i nie jeździj na obiegu zamkniętym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camilek89 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ja np miałem problem z parującymi szybami gdy miałem małą szczelinę przy tej klapce od filtra pp przez co dostawała się woda i wilgoć a w efekcie to wszystko przez kratki do środka, jako środek zapobiegawczy użyłem zwykłej izolacji aby zakleić tą szczelinę i problem zniknął jak ręką odjął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afi001 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 a jeszcze jedno w którym miejscu znajduje się ten filterek????? Kolego, opcja się kłania. Przeczytaj jeszcze raz Regulamin. Tym samym zasłużyłeś na pasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 afi001 proszę bardzo: Instr.1 Instr.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piernik Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Witam wszystkich,mama podobny klopot tylko z szybami bocznymi,czy wymiana filtra kabinowego pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 na pewno nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oset1 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 wymyj szyby najtańszą pianką do golenia bez żadnych dodatków i problem pary z głowy. Tak zarobilem krate browaru gdy doradzilem gosciowi ktory juz powymienial wszystko co bylo mozliwe, a zwykla pianka dala rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkrzysiek6 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Nie zapomnijcie,że na dworze jest mokro. Wsiadamy z mokrymi butami, kurtką itp. W aucie jest ciepło i wtedy wydobywa się para. Tego niestety nie unikniemy :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi