greku Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 witam serdecznie jestem (prawie) nowym posiadaczem renault megane dałem zadatek w sobotę na poczet zakupu auta ale mam wątpliwości w ofercie jest 100KM ale wydaje mi się że w dowodzie jest 69KW co jest trochę dziwne, ponieważ w kombi nie było takich silników (TDI) proszę o opinię http://auto-piotrex.otomoto.pl/renault-meg...-C14662758.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 były dTi - 98km, zależy w jakim kraju Ci to przeliczają (na KW), w Niemczech inaczej liczą, w Polsce inaczej i np. we Francji też inaczej, więc nie martw się tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greku Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 dzięki tylko te 69KW mnie martwi bo to daje 94KM czyli TDI byłem z nim na przeglądzie i do wymiany amortyzator jeden tylni i trzeba było zrobić zbieżność, bo ktoś wymienił końcówkę drążka i nie ustawił zbieżności, a tak to wszystko ok a auto było kupione w Polsce w salonie w X 2001 zarejestrowane jako ciężarówka, następny właściciel zrobił z niego osobowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jak dla mnie to wcale nie ma takiego bogatego wyposażenia, klima manualna,z tyłu korbki,brak świateł przeciwmgielnych,tapicerka w standardzie więc czy można to nazwać bogate :roll: Ale jeśli Ci to nie przeszkadza to reszta jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greku Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 witam serdecznie kolegów dzisiaj pojechałem ko kupić, chciałem tylko wyjaśnić sprawę z mocą silnika okazało się że jest 59KW co daje 80KM dałem w sobotę zadatek 1000PLN, bo byłem zdecydowany go kupić zdecydowałem się jednak że odstąpię od umowy na podstawie niezgodności oferty ze stanem faktycznym okazało się że "zawracałem dupę" panu więc zdecydowałem się skończyć z nim rozmowę (rozmowa telefoniczna, gdyż głowy szef nie był obecny) zarządałem zwrotu zadatku gdyż towar nie był zgodny z opisem (80KM a nie 100KM) obiecali mi przelew jutro ciekawe czy się wywiążą na chwilę obecną przestrzegam wszystkim przed Auto Piotrex z Sochaczewa http://auto-piotrex.otomoto.pl/ Pan właściciel okazał się strasznym chamem, jutro napiszę jak się wszystko wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Kiedyś istniało takie zacne forum na www.bezwypadkowe.net. I na tym forum wszelkimi możliwymi sposobami radzono, żeby omijać komisy z Sochaczewa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi