Jasper Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Witam, szukam i nie mogę nigdzie znaleźć... Interesują mnie wersje wyposażenia megane I phI dla silników 1.4 i 1.4e. Dziekuję z góry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Najpopularniejsze to były RL, RN, RT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasper Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Tyle wiem, jednak chciałbym się dowiedzieć co dokładnie te wersje posiadały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 http://megane.com.pl/sprawdz-swoja-wersje-...vt8970.htm#3509 Gdybyś użył opcji szukaj, jak to nakazuje regulamin to odpowiedź byś miał po kilku minutach. Temat zamykam bo się powtarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi