gaged_79 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Witam, posiadam Megan 1.6 97r. i chce kupić do niej CB, jestem laikiem w tych sprawach i bardzo proszę o pomoc. Jakie kupić cb i jaką antenę do niego oczywiście niedrogie:).Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Niedrogie, czyli ile chcesz wydać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaged_79 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 200-300zł za komplet mam nadzieje, że starczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Za to Ciężko będzie o dobre radyjko, a trzeba jeszcze antenę dokupić. Ja bym Ci polecił na początek Yosana JC-2204 i Hustlera IC-100. Wszystko razem powinno Cię wynieść jakieś 350 zł. Niestety z opinii na różnych forach wynika, że jest to antena "sezonowa" i po roku lub dwóch nadaje się do wymiany. Na dobry zestaw trzeba niestety szykować pod 500 zł (radyjko to samo, tylko antena lepsza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaged_79 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 A co myślicie o tych zestawach MIDLAND ALAN-109 + SIRIO AS 100 i LEMM TIGER 27 + HUSTLER IC-100? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Lepiej kupić dobre radyjko, a potem za jakiś czas porządną antenę. Nieco taniej można znaleźć Maxona CM10, cena będzie podobna, a radyjko ma dodatkowo ASC. Jeśli wolisz RF Gaina zamiast ASC, to poszukaj jeszcze Yosana PRO 120. Jeżeli szukasz anteny do 1m, która ma być na dłużej, to Sirio AS-100 będzie jak najbardziej OK. Zastanów się, czy lepiej nie dozbierać trochę i od razu kupić dobry sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ł_y_s_y Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Ja kolego zaproponuję Ci zestaw Uniden 520 + ML 145 lub AS-100 do tego "grucha" densei 2002 (fakt że trzeba juz więcej wydać). U mnie wszystko smiga idealnie, a mam już ten zestawik (radio i antenka) 2 latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 uniden nie ma homologacji jesli sie nie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Ano nie ma homologacji ............ i co z tego. Kup sobie Unidena + podróbkę Presidenta - tzw. Presenter - podróbkę Missouri lub Floridy. Bardzo fajnie słychać Taką mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Nie ma homologacji, więc obecnie sprzedawane radia nie mają nic wspólnego z tymi starymi. Większość sieje po kanałach i słychać ludzi od 18 po 21 mimo, że nadają na 19. Co do anteny, to jednak długości nic nie zastąpi Wcześniej jeździłem z Presidentem Johnnym II + ML-145 i jednak Yosan z ML-145 wypada lepiej. Radyjko ma lepsze filtry i lepszą czułość odbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaged_79 Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Panowie a co powiecie o tym zestawie CB ULTRA III XLIFE + HUSTLER IC-100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Jak zaczynasz przygodę z CB, to sobie daruj, bo się tylko zrazisz przy tym sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Daj sobie spokój z Hustlerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMCIO Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 hustler, florida, missouri to bagno, obojętnie jakiej firmy to produkt, chociażby był to president.... Kup z metrowych z magnesem: sirio as 100 wilson litle will z 1,5 metra z magnesem: sirio lub midland ml 145 Jak chcesz to mam używkę Sirio ML 145, nie cięta i 100% sprawna, za 80 zł sprzedam. a radyjko ?? za 230 zł masz nowego unidena 520. jak będziesz chciał to pisz, dam ci namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekilla Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Panowie a jaka antenkę polecacie do montażu na uchwycie :) i czy można załóżmy Ml 145 zamontować na uchwycie :) i czy będzie lepszy efekt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi