K1LL3R Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam, mam pewien problem, a mianowicie w ostatnim czasie na moim osiedlu doszło do kilkunastu włamań do garaży. Problem polega na tym, że muszę skombinować kilka kawałków blachy stalowej (małe rozmiary) i nie wiem gdzie takową mogę dostać. Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek naprowadzenie na jakąs firmę lub osobę która wykonałaby takie nietypowe zamówienie. A zamówienie wyglądałoby mniejwięcej tak: -z blachy o grubości 8mm: blaszki o wymiarach 43x95mm (sztuk 2) -z blachy o grubości 4mm: blaszki o wymiarach 26x94mm (sztuk 2), 19x180mm (sztuk 2) Z góry dziękuję za jakiekolwiek informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Proponuję popytać w firmach robiących bramy i ogrodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 U mnie jest taka hurtownia, która sprzedaje stal; blachy w arkuszach, pręty, kątowniki, różne kształtowniki. Możesz popytać w firmach produkujących piece CO, mogą mieć takie "ścinki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Hurtownie raczej nie sprzedadzą mniej niż arkusz co najmniej 1x2 m, a w większości minimum to 1,5x3 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 U mnie sprzedają, czasami mają mniejsze kawałki. Nie wszyscy kupują całe arkusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Popytaj u ślusarzy albo w miejscach gdzie sprzedają całe arkusze blachy do których drzwi trzeba zapukać....Dobrze zrozumiałem, że chcesz wyciąć kawałki z blachy 8-semki??? Do tego jest potrzebna konkretna gilotyna albo plazma, żeby wypalić elementy, więc małe firmy na 80% nie będą takiego czegoś mieć. Zawsze można złączyć dwie czwórki...już szybciej byś znalazł kogoś kto to ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikuta Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Szkoda że nie jesteś z Łodzi bo bym Ci takie zamówienie wykonał od ręki... Proponuje zgłosić się do jakiejś firmy np: http://www.pkt.pl/s/szczecin/1624907/gp_sp_z_oo.html i oni na pewno Ci coś takiego wykonają...jak poszukasz w necie to na jeszcze parę firm się znajdzie...a jak będziesz miał rysunki zrobione w AutoCad-zie to będzie kosztowało grosze... powodzenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi