lukasz_żuromin Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Witam ! muszę zakupić belkę skrętna do mojej meganki 1.6 1996 r w benzynie. mam jedną upatrzoną na allegro: http://allegro.pl/renault-megane-1-4-belka...1211375149.html Ona jest od meganki z silnikiem 1.4 wiec moje pytanie brzmi czy będzie pasowała do 1.6 ? proszę o podpowiedzi na co zwrócić uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 W Megankach są dwa typy belek (rurowa i z czterema drążkami) i są one między sobą wymienne, więc będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Te rurowe są bardziej miękkie, więc lepiej wziąć 4-drążkową, wtedy auto się trochę lepiej prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markar74 Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam. Właśnie pękł mi drążek skrętny. Chcę wymienić całą belkę na używaną. Podpowiedźcie mi proszę jak podnieść tył samochodu (gdzie oprzeć podpórki, gdy progi są skorodowane) przed wymianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi