sir_GONZO Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Od czego jest przełącznik widoczny na zdjęciu (czerwona elipsa)? Występuje tylko w qpetach ph1 2.0 16V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 To jest włącznik od ogrzewania foteli prawdopodobnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir_GONZO Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 No właśnie że nie, ogrzewanie foteli w tym miejscu występuje w scenicu, w megankach grzanie foteli występuje w takiej nadbudowie w tunelu środkowym. (foto) ps. na przełączniku o który pytam narysowany jest chyba but wciskający pedał (wyłącznik ABS?) [ Dodano: 2010-09-15, 14:09 ] edit mam już dokładne foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Ogranicznik prędkości, jego działanie jest opisane w instrukcji obsługi auta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir_GONZO Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Faktycznie, znalazłem - myślałem że to jakaś bardziej przydatna funkcja :) Dzięki za odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 sprawa wyjaśniona , zamykamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi