zibi1978 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Witam,jak przelacze go w funkcje pokazywania odleglosci jaka mo pozostala do przejechania na pozostalym paliwie to wyswietlaja mi sie kreski...Wie ktos co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 tak sie dzieje jak jestes na rezerwie... wtedy nie liczy i nikt nie wie czemu tak jest (tzn jaki w tym sens... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 zibi1978, jeżeli to nie rezerwa, o której napisał DrNO, to proponuję jeszcze sprawdzić moją podpowiedź w tym wątku: http://megane.ruzam.pl/viewtopic.php?t=1071 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejPSP1 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja mam trochę inny problem. Tankuje pełen zbiornik paliwa (60l). Po przejechaniu 1100 km komputer pokazuje mi że spaliłem od tankowania 49 litrów i pozostało mi 150 km do przejechania a tu mi się rezerwa zaświeca. Raz wierzyłem komputerowi że mogę przejechać 150km i mi brakło paliwa choć przejechałem tylko ok 70 km. Coś nie pokazuje mi dobrze komputer. Czy ktoś wie czego może to być przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 komputer sie myli jak widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 AndrzejPSP1, wyprobuj znany sposob "jednego dystrybutora i pelnego baku", sam policz i zobaczysz jak bardzo komp sie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejPSP1 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 No właśnie tak zrobiłem. Chyba że dystrybutor oszukuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 i co? dystrybutor mowi to samo co komp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejPSP1 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 No właśnie - dytrybutor pokazał, że zatankowałem 59 litrów a na kompie było, że spaliłem od ostatniego pełnego tankowania 52 litry. Coś tu się myli i nie wiem co z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi