Abhor Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Panowie co to może być jak zamykam centralkę to samochód piszczy i tak na okrągło,no chyba że zostawię auto otwarte to jest cisza,ale w dzisiejszych czasach to raczej wolę go zamykać he he he.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 skad ten dźwięk dochodzi ? Może z któregoś siłownika ? A może buzzer od niezgaszonych świateł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abhor Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 ciężko powiedzieć skąd ogólnie piszczy nie od świateł na pewno he he he jak przyjedzie żona to go obsłucham i dam znać skąd to piszczy..... [ Dodano: 2010-09-17, 09:52 ] przyjechała żona ale Meganka przestała piszczeć tak więc nie obsłuchałem tego.Tematu nie zamykam bo pewnie zacznie znowu piszczeć ale to kwestia czasu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keli Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Mimo, że już nie piszczy to przypomniała mi się sytuacja z mojego scenica. zamykam centralnym i spod maski dochodzi pikanie. Okazało się, że drzwi były niedomknięte. Potem doszedłem, że czujnik w drzwiach miałem połamany i czasem się źle ustawiał i mimo zamkniętych drzwi i tak pojawiało się pikanie. Może to właśnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi