krzysiek1301 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 witam mam problem z wskaźnikiem paliwa oraz temperatury silnika , to znaczy w czasie jazdy obydwa na raz opadają delikatnie w dol co oznacza ze źle wskazują pomiary i zaniżają odczyt ,a później powracając i dobrze wskazują odczyty i tak na zmianę . nie wiem co się dzieje proszę o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Sprawdź połączenia kostek zasilających licznik, tam może być przyczyna takiego zachowania się tych wskaźników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1301 Opublikowano 24 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 sprawdzałem parę razy i nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Poprowadź na próbę osobną masę do zegarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1301 Opublikowano 27 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 jak podłączyć osobna masę do zegarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Sprawdź, czy wszystkie luty mają dobry styk. Podobne rzeczy dzieją się w Peugeotach 406 z zegarami Sagema. Wystarczy w nich poprawić luty i problemy ustępują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi