Gość ziebice1 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Myślę o zmianie ubezpieczyciela na AX-ę,czy macie jakieś doświadczenia z tym ubezpieczycielem,AC skonfigurowałem bez udziału własnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Mam u nich OC. Jak chcesz to podam Ci kod i dostaniesz na OC 50zł a pakiet 100 zł zniżki. Cena niska więc wziąłem nic poza tym. Jeszcze nikt z moich znajomych nie miał wypłaty z AXA więc nic więcej nie mogę powiedzieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziebice1 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 zawisza1980 dzięki ci bardzo za chęci :) ale kod dała mi siostra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vorph Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 ...czy macie jakieś doświadczenia z tym ubezpieczycielem... Witam. Ja jestem w Axie drugi rok z rzędu - brak problemów z czymkolwiek - ale też nie miałem żadnych szkód (tfu tfu tfu). Wybrałem ich po skalkulowaniu ofert chyba z 10 towarzystw - wyszło mi najtaniej i najkorzystniej - brałem OC/AC/NW/KR/Assistance, bez udziału własnego - nikt inny nie miał lepszej oferty. Natomiast jeszcze raz zaznaczam - nie wiem jak jest z likwidacją szkód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziebice1 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Klamka zapadła wybrałem Axa pełny pakiet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi