sky Opublikowano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Nie obrażę się, bo i nie ma za co. No nic, szukam dalej. A może ktoś z Was widział Scenica I z ASB w stanie odpowiednim i w miarę rozsądnej cenie? Znalazłem jeszcze to: >> http://otomoto.pl/renault-scenic-full-opcj...-C14161813.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Jeśli nie przeszkadza Ci to wgniecenie na prawych tylnych drzwiach i owiśnięty (oberwany) przedni zderzak po prawej stronie to reszta jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbol Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Co do pierwszego auta to przyłącze się zgodnie do wiekszości głosów i jestem na nie :-/ i odradzam zakup. Wg. mnie za dużo negatywów i niepewności a już najbardziej ewentualne problemy ze skrzynią. Stąd zapewne cena tego auta (CCC- cena czyni cuda :) ). W ogłoszeniu oczywiście pisze bezwypadkowy ;-) ale niestety tendencja jest taka, że jeśli brakuje tego słówka to ewidentnie oznacza że "auto jest po dzwonie ale zostało wyklepane". Proponuję jeszcze sprawdzić wnękę koła zapasowego bo jeśli z tyłu "coś sie działo" to zapewne tam bedzie to widać. Obecnie na rynku jest bardzo dużo aut i niestety znakomita ich większość to "gnioty" i żeby kupić w miarę przyzwoite to trzeba uzbroić sie w cierpliwość. Odnośnie drugiego auta to ma fajne wyposażenie i fajny silnik który daje sporo frajdy z jazdy :) (niestety kosztem spalania). Zwróciłbym jednak uwagę na przód/zderzak (jak napisał kol. Tomik 1970). Co do zakupu "w rozsądnej cenie" to proponuję zweryfikować pogląd bo podobno można kupić albo tanio albo dobrze ;-) . Powodzenia i cierpliwości przy zakupie życzę :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sky Opublikowano 3 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Dzięki za pomoc :) Prześpię się jeszcze z problemem. Powiem szczerze. Pierwszego auta nie skreśliłem z listy. Dam sobie szansę na testową jazdę i wizytę w ASO - wydam te 200 zł na sprawdzenie. W sumie może być tak jak z moim obecnym autem :) Brava jest tak poobijana i tak okropnie z zewn wygląda, że nie dostanę za nią więcej niż 3 tysie. Typowy wół roboczy. ps. Komorę koła zapasowego i tył dość dokładnie obejrzałem, nawet prawie pod auto wlazłem. Jedno jest pewne, na dodatkowe oględziny i jazdę biorę jeszcze kogoś znającego się - niech robi za hamulec :) ps.2 Po jeździe testowej i oględzinach w ASO możecie spodziewać się jeszcze opisu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Ja bym sobie odpuścił to auto ale ... to Ty kupujesz więc Twoja decyzja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi