wieczor79 Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Tak, tylko gdyby chodziło o przegonienie/wypalenie to nie widziałbym problemu, ale tez czytam na forach gdzie ludzie narzekają na to, że dochodzi do momentu, kiedy przegonienie nie pomaga i trzeba do serwisu na wymiane jechac. Właśnie przez to zgłupiałem totalnie, opinie są różne. Kolezanka w pracy ma Megane 2 i ma FAP-a, ale jej nic sie nie zapala, inni mówią, żeby się od tego trzymać z daleka. Wiesz, gdyby wymiana byla za 1000zł to można jeszcze przeżyć, ale jak mam wyrzucić min. 3000tyś to zaczynam się zastanawiać czy jest sens ryzykować. No nic jeszcze będę się zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 gdzieś czytałem na innym forum, że za 1,5 kPLN można się FAPa pozbyć dokumentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczor79 Opublikowano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Tak, też to czytałem. Nawet wczoraj trafiłem na długi artykuł o tym. Tylko sęk w tym, by trafić na fachowców i ludzi, którzy się na tym znają. Bo takim działaniem można wiele popsuć jeśli się ktoś nie zna. Mam jeszcze pytanie odnośnie koła zamachowego dwumasowego czy jak sie to nazywa. Czy wsytępuje ono tylko w wersjach 6 biegowych czy w 5 biegowych też ? Chdzi mi oczywiście o roczniki od 2005 w wzwyż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi