Arczi92 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 i ode mnie :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 a dziekować :) 66 już jest :) zaczynałem wczoraj o 23 więc wynik myśle niezły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenel Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 ja również wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 mam 75/100 kwestionariuszy :) fajnie by było gdyby dziś uzbierać kuńplet ;] jak ktoś jeszcze może pomóc, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 no i ja wysłałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 5 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 uprzejmie dziękuje za pomoc - cel 100 kwestionariuszy osiągnięty :) tylko teraz kto to opracuje?? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 no chyba ty :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harcerzyk123 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ech, to jeszcze ja się dorzuciłem z kwestą. Teraz opracowuj i powodzenia na obronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi