misiu7 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Witam wszystkich, właśnie nadszedł czas na zmianę auta i wybór padł na Grand Scenic w kwocie do 25k. Najchętniej widziałbym wersję benzynową (zagazowaną lub do zagazowania). Dzisiaj znalazłem coś takiego: http://otomoto.pl/renault-scenic-grand-7-o...-C15248046.html Co o nim sądzicie? A może jest ktoś z tej miejscowości i byłby tak miły i obejrzał na żywo. Wiadomo że zdjęcia wszystkiego nie pokażą... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 na moje oko coś nie tak z tylną klapą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 nie widzę nic podejrzango z klapą. trzeba go zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 na moje oko coś nie tak z tylną klapą A jakie "coś" konkretnie? Ja tylko dodam: w ogłoszeniu pisze, że silnikm 110kW (150), a ma tylko 99kW (136 KM). Drobna pomyłka. A tak. Całkiem fajnie wyposażony, i cena odpowiednia... choc może trochę za niska (4600euro). Ale to być może przed wszystkimi opłatami. Ale i tak trochę za niska. Trzeba być bardziej strożnym - jak wiadomo okazje się nie zdarzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu7 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 właśnie ze względu na cenę trochę się obawiam... Skoro okazje się nie zdarzają to jechać 400km (w jedną stronę) żeby się przekonać co jest z nim nie tak... bo chyba na uczciwość sprzedawcy nie ma co liczyć, że powie wszystko przez tel :) . Jeżeli ma ktoś namiar na kogoś, kto mógłby historie sprawdzić po nr VIN, to prosiłbym o info na priv lub gg:2062403 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi