Gregorrrrr Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jeżeli nie dopadną Cię korki to powinieneś się zmieścić na takich odcinkach w 8-9L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 nie no mówie że korki to raz na tydzień może zaliczam lub nawet rzadziej bo raczej do miasta nie udaje się za często... więc myśle że do 8 spali napewno;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 no to wybór należy do Ciebie, czy diesel, czy benzynka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 no dzięki musze się pożądnie zastanowic a co inny użytkownicy sądzą dizel czy benzyna? bo gadałem dzisiaj z kolegą który zna sie na autach dużo ich przerobil i jego wujek ma warsztat i mówił że dizel dużo lepszy dużo dynamiczniejszy i mnie spali ( w złótówkach na 100km) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Moim zdaniem diesel, ale to opinia subiektywna bo same diesle w rodzinie :) nie tylko dCi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 1 http://otomoto.pl/renault...-C15399673.html 2 http://otomoto.pl/renault...-C12054747.html znalazłem jeszcze takie dwa modele. co o nich sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Pierwsza po spotkaniu z mamutem z przodu i słoniem z tyłu !!! Druga wydaje się bardziej ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 tez z drugiego linku coś ma źle spasowane z tylną klapą, a ten pierwszy wygląda przyzwoicie, wiesz znaleźć diesla to nie problem, ale znaleźć dobrego diesla to jest problem, ja szukałem pół roku samochodu z dieslem i w końcu trafiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 to wkońcu jak które według was bite a które nie? i któe z tych dwóch jechać obejrzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 mim skromnym zdaniem pierwsze jest lepsze, porównaj klapy tylne tych dwóch meganek, moim zdaniem niebieska ma źle spasowaną tylną klapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 no musze przyznać że chyba racja . przynajmniej w porównaniu z pierwszym to w drugim klapa jest duzo bardziej niedopasowana ( ta luka duża. w pierwszym jest dużo mniejsza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 dlatego poleciłem Ci pierwszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 to ja już nie wiem które z tych auto wybrać i jechać ogladnać z tych co ostatnio pokazywałem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 no mi się wydaje że to czarne 1 http://otomoto.pl/renault...-C15399673.html na razie najlepiej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamel Opublikowano 8 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 baciuś, a orientujesz się może ile kosztuje oplacenie sprowadzonego auta i czy są jakieś z tym problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi