duczek9215 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 mam pytanie czy można się podpiąć pod światła awaryjne a jak tak to jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Było na forum już to poruszane przy montażu autoalarmu opcja "szukaj" i na pewno coś wyskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczek9215 Opublikowano 11 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 było ale pod kierunkowskazy a ja che pod awaryjne czy jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_qba Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 cytat Będę z tym walczył jutro więc sie wypowiem. Też chcę tak podłączyć bo z centralnego to już tylko parę centymetrów jest. A może już coś wiesz więcej w tej sprawie ? Nie cytujemy całości posta, jeśli odpowiadamy bezpośrednio pod nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi