kbarann Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Temepratury coraz niższe więc się zastanawiam. W sumie mam koła wywarzone i przygotowane ale czy już czas? A jak to wygląda u was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 wczoraj wieczorem zmieniłem na zimowe. Koszt montażu i wyważenia 35 zł :) Mam teraz 2 komplety na felgach, więc kolejki na wiosnę mi nie straszne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 też będę miała założone, w końcu auto odbiorę w sobotę dopiero a zimowa pogoda tuż tuż :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Jeszcze nie. Planuję początkiem listopada założyć, jeśli temp się będzie utrzymywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Śmigam od soboty, temperatury akurat na zmianę, a i pewnie śnieg będzie na 1.11 :roll: U mnie przekładka droga, 50 po utargowaniu z 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ja również jeszcze nie - muszę kupić 2 stalówki, bo 2 opony mam bez felg. A co do założenia to jeszcze trochę poczekam i zobaczę jakie będą warunki atmosferyczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 A ja jeszcze nie zmieniałem, ciepłota przecież ;-) . U mnie przekładka droga, 50 po utargowaniu z 60. za komplet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 pawelp2008, no komplet u mnie w Brzezinach 40zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalk83 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ja od wczoraj mam założone, a u nie przekładka droga bo na alusach 90 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 W krk też drożej, 80-100 kpl. Ale mam zimóweczki na felgach więc sam zamienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Właśnie wróciłem nieJaśniepanem z wymiany. Dziwnie jakoś wygląda na stalówkach z kołpakami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 W wawie juz od 100zł wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ja właśnie wymieniłem oponki :) 100pln za wymianę :shock: , ja zapłaciłem 60 pln :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosol Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ja poczekam i pewnie max polowie listopada to zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaveli Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 a ja znalazłem za 80zł :) ale 100 też było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi