baciuś Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ja jadę w czawrtek wymieniać ja mam za 70zł :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Wymieniłem komplet za 50 zł, w tym jedna oponka była łatana, bo miałem wbity mały wkręt. Powietrze nie schodziło, ale przy wymianie gość zauważył i od razu naprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 U mnie założenie zimówek wraz z wyważeniem itd - 70zł. A co do pytania, to jeszcze NIE mam zimówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwo27 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 A u mnie zmiana opon + mycie letnich 50zl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSu Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 W-Wa ---> wymiana + wymiana wentyli + mycie letnich = 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 W Bielsku wymiana 44zł. Przekładka, wyważanie, założenie koła do auta 12 zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziu Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Dzisiaj miałem wolną chwilkę,wiec zmieniłem na zimowe ;-) .Przynajmniej nie będę pózniej stał w kolejce.Wymiana 50 zł :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ja już w Megi mam zimówki. Wymiana, wyważenie, wymiana wentyli i komplet worków na letnie opony kosztowało mnie 86zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Zmieniłem koła tydzień temu. Przekładka kół z wyważeniem 32zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ja założyłem stare zimówki 9 letnie ale w poniedziałek będą nowe Kormorany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ja czekam jeszcze z wymianą, mam zimówki na osobnych felgach więc wymiana nie potrwa długo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 W przyszłym tygodniu... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Wymienię jakoś na początku listopada, u mnie na śnieg się nie zanosi, a w magiczne 7*C nie wierzę, gdyby nie było śniegu w ogóle, a jedynie np. deszcz (teoretycznie, bo wiadomo, że to niemożliwe), chyba bym się nie zdecydował na zimówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groochu Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Wow podajecie ceny za wymiany 60 - 70 nawet 100 zl kurcze strasznie duzo no ale faktycznie duze miasta tak maja. ja w Megi jeszcze nie zmienilem na zimowki ale juz niedlugo a zmienialem ostatnio w drugim aucie to zaplacilem 40 zl za zmiane 4 opon. Przy pisaniu postów używa się "alta"-regulamin się kłania pkt. 5 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Przy obecnej pogodzie to totalnie nie wiadomo co zrobić, rano temp. w okolicach zera, po południu ponad 10. Normalnie powinno się rano zakładać zimówki, a po południu letnie :) Póki co nie zakładam, bo szkoda mi zimówek (szczególnie świeżutko kupionych), za dużo jeżdżę po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi