karol199 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 http://otomoto.pl/renault-megane-disel-dci...-C14398056.html Jako, że jestem na kupnie auta do 10/11tys zł, interesuję się oplem astra II a megane tylko coupe. Silnik jedynie diesel. Znalazłem "świeżą" ofertę z Będzina, link wyżej. Z tego co wyczytałem, przy aucie sporo zrobione. Oc na rok wykupione. Niski przebieg (prawdopodobnie cofany) nie uwierze w 180tys w dieslu z 2000r, patrząc na wytartą kierownice widać przebieg rzędu 280tys to jest pewne. Czy ja tą cenę warto? Czy ktoś widział lub miał do czynienia z nim? Za wszelkie informację :) wirtualne piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Atrapa w masce od zwykłej wersji, kierownica rzeczywiście zmęczona, brak zdjęcia silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 alusy podrapane od krawężników za pewne, pogubił zaślepki od nich, jak się nie boi, niech powie Ci kiedy go kupił i wtedy oszacuj sobie ile mógł przejechać, zwróć uwagę, że obecnie chce on kupić 5 drzwiowe, więc raczej ma rodzinę 3-osobową, a wtedy kilosów się trochę robi a nie stoi pod chatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 karol199, po samej kierownicy to autko ma przynajmniej te 284 kkm zważywszy, że kiera skórkowa moja kierownica ma 205 tyś jest bez skórki i wygląda o 50% lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Czy dobrze czytam, że sprzedający twierdzi, iż przez 6 lat przejechał łącznie 11000 km? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Sam widzisz, że to mało wiarygodne ;-) Ja przez 3 miesiące przejechałem 4tys km, a wcale nie jeżdżę zbyt dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 przez 6 lat przejechał łącznie 11000 km ja tyle zrobiłem w te wakacje :) Jak auto dużo jeździło po mieście i "miszcz" kierownicy kręcił jedną ręką to mogła się zniszczyć. Jedyna szansa na sprawdzenie przebiegu to vin i wizyta w aso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Licznik kręcony, koleś rżnie głupa, więc dla własnego spokoju najlepiej olać. ASO też nic nie da, bo jak ostatnia wizyta tam była x lat temu to taki będzie przebieg, a z tego co widać to ktoś nie był aż tak głupi aby cofać licznik poniżej tego pułapu. Przez 2,5 miesiąca nakręciłem prawie 6k i to w zasadzie jeżdżąc tylko do pracy i parę wypadów w innych sprawach. Kierownicę mam wprawdzie oryginalną nieobszywaną, ale wygląda trochę lepiej a na liczniku prawie 260k km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol199 Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 A co powiecie na tego? http://allegro.pl/renault-megane-coupe-spo...1272635334.html Sprzedawca chce sprzedać pilnie bo wyjeżdża, czyli pewnie auto się sypie ;> Mam do niego 15km więc się chyba przejadę jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Dobre , on wyjeżdża a auto żony sprzedaje :) Ludzie maja wyobraźnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 karol199, tył zderzak od rocznika 99 w górę od PH 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Zderzak tył od phII, lampy przód jednokomorowe. Co z tego, że są zdjęcia, jak mało co na nich widać? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Aj tam, aj tam, nawet zaciski na przewodach się nie zakurzyły, nowiutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 A nie było przypadkiem tak, że bodajże w 99 wyszła krótka seria z lampami 1 komorowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 bodajże w 99 w 98r. bronius taką miał i dotyczyło to silników 1.6 i 2.0 8V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi