Keny150 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Mam problem z odpaleniem silnika (1.9 DTI ,98'). Mianowicie rano nie mogłem uruchomić silnika zapaliła się kontrolka STOP. Nie mam pojęcia co się stało??? Odpalał wcześniej bez żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 spróbuj podładować akumulator, w nocy było na minusie, a obecnie produkowane aku, potrafią zdechnąć w minutę bez ostrzeżenia. Być może komputer odczytał małą moc aku i nie chce mu się rozmawiać, bo stwierdził, że nie da rady się rozbujać. To są Renatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keny150 Opublikowano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Nie sądzę aby była to wina akusa (nówka) , kręci ok. , ale zastanawia mnie szybko migająca kontrolka taka czerwona chyba od immobilizera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Jak kontrolka immobilisera szybko miga, to znaczy, że nie jest on rozbrojony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Keny150, a może po prostu auto za długo stało po otwarciu bez uruchomienia silnika i IMMO się ponownie zazbroił Działa centralny i kasowanie blokady zapłonu z kluczyka skierowanego pod wewnętrzne lusterko :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi