rufi27 Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 wielkie dzieki za szybką odpowiedz. macie rację, z wielkim żalem ale dam sobie spokój z tym autkiem a co powiecie o tym? http://otomoto.pl/renault-scenic-C15667159.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolo1976 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 No ten zdecydowanie lepszy. Przede wszystkim sprzedawca prywatny. Brak podanego przebiegu w ogłoszeniu. Dzwoń, umawiaj się, jedź, zobacz. Wygląda po rejestracji, że spod Leszna więc w razie co szybko do serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 wygląda ładnie, tylko niech udowodni dwie rzeczy: - podgrzewane fotele - pod. przednia szyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufi27 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Auto z takim wyposażeniem a stoi na stalowych felgach? Czy możliwe że wyjechał z serwisu na stalowych kołach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 rufi27, Tu bym się akurat nie czepiał tych felg bo często ludzie tak robią, że mają drugi kpl. kół na zimę i to właśnie stalowych. Takowy okres już mamy teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufi27 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 klient nie ma drugiego kpl. kół. ale mam inny ciekawy egz. na oku jadę go zobaczyć byłem i lipa na liczniku 80 000 wpisy w ksiazkę serwisowa co 2 lata ale.... pieczątka jakby bita wczoraj identyczna dla całej książki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktusx Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 polecam gościa na allegro honzik607 sciaga prawie tylko Remault Scenic/Espace ladne zadbane. mi go rowniez polecono i sie skusilem . Kazde auto przed sprzedaza dosyc dobrze myja lacznie z tapicerka wiec ciezko okreslic jak bylo uzytkowany samochod, ale od czego jest VIN. koles od mojego autka jezdzil dolac plynow do ASO http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2693200 popatrzcie sobie na archiwum :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grooha Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 taaaa...,i sprzedał polskiemu handlarzowi za pół ceny aby ten mógł zarobić,jakoś trudno mi uwierzyć w te wszystkie bezwypadki,choć bywają odstępstwa od normy :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Dziś dzwoniłem do Bydgoszczy do serwisu. Okazało się, że moje autko nie było serwisowane. Przebieg ostatni jest taki jak podałem na sprawdzeniu po sprowadzeniu czyli jak będę sprzedawał to Swoją drogą dziwne, że nie był serwisowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufi27 Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 ok temat do zamknięcia. Autko kupione. z tego ogloszenia. http://otomoto.pl/renault-scenic-1-9-dci-C14963932.html certyfikat Car-pass z potwierdzonym przebiegiem 11,06,2009 - 131 000km teraz na liczniku ma 153 000km idealny..... pełny serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi