Gutkov Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 szukałem szukałem i nie znalazłem. mam pytanko chciałem zamontować do swojej megi głośniki na tylną półkę tylko nie wiem czy muszę ciągnąć kable od radia czy już fabrycznie są pociągnięte (fabrycznie na półce ich nie ma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamerek Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 A po co ci głośniki w tylnej półce? Nie lepiej za tą cenę kupić wzmak na przód (jak nie masz) i polepszyć "scenę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutkov Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 ja ogólnie wożę sporo ludzi renatka i chciałbym zadbać również o ich uszy (bardziej moje :-? ) żeby się nie kończyło na zasadzie "zrób głośniej" a ja nic nie słyszę, z pilotem pogadać nie idzie, a pasażerowie mogą normalnie gadac :-/ a tak btw jakbym chciał sam przód robić to bym nie pytał bo już tutek jest :-P w zasadzie wystarczy mi wiedzieć czy panowie od renault byli na tyle robotni żeby te kable pociągnąć pod półkę czy nie bo wiem że w niektórych autach tak jest robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 W niektórych były, bo były wersje z głośnikami (kuzyn ma), ale czy bez głośników podciągali, tego nie wiem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi