damiankowalski Opublikowano 17 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 (edytowane) Zatem chyba najpewniej będzie po prostu wymienić zarówno dmuchawę jak i rezystor. Części już zamówione - dzięki za pomoc! Edytowane 10 Grudnia 2023 przez damiankowalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazwlascicielkiM2 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Witajcie. Dzięki Waszym genialnym opisom pokonałem zadanie w kilka godzin. Trudno cokolwiek dodać, sprawa jest naprawdę dobrze opisana. Jeszcze raz dziękuję. Samodzielnie dochodziłbym do rozwiązania kilka dni i pewnie poniszczył kilka elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler_NN Opublikowano 14 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 panowie mnie tez dopadł ten sam problem , rozmontowałem wszystko , wyjąłem wentylator (czekam za częściami ) ale ........ może się mylę ale jakoś nie wyobrażam sobie ponownego wkręcenia tej upierdliwej śruby w okolicach kolumny kierowniczej Wypadła sama ale jak ją tam wsadzić i wcelować w gwint ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi