SoundWave Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Postanowilem sie podzielic pomiarem temperatury jaki zrobilem w mojej czarnej megi dwa dni temu w upaly rzedu 35 stopni w cieniu (pomieszczeniach). Autko stalo na sloncu kilka godzin. - Temperatura w samochodzie (na siedzeniu kierowcy): 50 stopni - Temperatura pod przednia szyba w slonu: 67 stopni :) - Temperatura jaka pokazywal termometr w srodku: 44 stopnie :) Pomiar wykonany prof. miernikiem z koncowka do pomiaru temperatury (czyli drutem :)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQ_2004 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Całkiem niezła sauna . U mnie przypuszczam że temp. były podobne (też czarna). Po kilkugodzinnym postoju na słońcu nie dało się wejść do środka. Dopiero pootwierałem wszystkie drzwi, żeby ją trochę przewietrzyć, a później odpaliłem ją i włączyłem klimę i po 5 min. można było w miarę jechać. Ale klima przy takich upałach nie wyrabia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 To Was pociesze... dzisiaj jak jechalem rano do pracy o 5 ... wlączylem ogrzewanie bo nie dało sie wyrobić ,było 6 stopni .. zasrana anglia :) ... to ma być lato???!!! :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Jak moja kobita prowadzi to zawsze, czy lato, czy zima - w środku wozu i we mnie panuje temperatura wrzenia! Jest wtedy naprawdę gorąco. Zimą nie włączam nawet ogrzewania. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 ja mam 25 w samochodzie - w garazu 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 @Spory: u mnie jest tak samo Hehe. U mnie rano sa 23 stopnie jak mamy popoludniowe upaly. Wtedy jedzie sie przyjemnie :) Najlepszy efekt "sauny" jest jak otworze nagrzane autko a tam powietrze faluje jak na pustyni. Niezle miraże wtedy sie pojawiaja ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 ja nie mierzyłem temeratury, ale jak siadłem na fotel to się czułem jak jajko na patelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 U mnie chłodno, autko w garażu sobie stoi Cos koło 24C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 tez mam garaz, ale chcialbym miec garaz w piwnicy ;P dzis za to kolo 15 docenilem umycie chlodnic karcher'em!!!! sillnik prawie nie uzywa wentylatora, a klima szybko i sprawnie dziala. na prawde polecam taki zabieg, na recznej myjce jakies male cisnienie, sciagnac grill'e i przemyc chlodnice :) pamietajcie ze w turbo-dieslu sa AZ TRZY (!!! 3 !!!) chlodnice jedna za druga, wiec ich czystosc bardzo sie liczy zwlaszcza w takie temp jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
święty Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 zazdroszcze wam ciepla ja rano mam 5 stopni i prawie codzienie pada w poludnie 15 i brak polskiej czcionki Dania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 u mnie z rana jest ok bo auto stoi w cieniu, ale po pracy to szok:) termometru nie mam, ale chilami to kierownica parzy....... rada; nie dotykajcie pasów (metalowej zapinki) - można sie nieźle poparzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Ja ostatnio zostawiłem łokulary słoneczne na kokpicie i przy powrocie z roboty jak je założyłem to se uszy poparzyłem kuna chata :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi