Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Nowa Megane III 1,4TCe z instalacją LPG - który dealer?

JerryBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Piszę pierwszy raz bo jeszcze posiadaczem Meganki nie jestem. Ale bardzo chcę. Napaliłem się na hatchback 1.4 privilege. Zależy mi także na instalacji LPG, ponieważ jeżdżę na gazie od kilku lat i nie wyobrażam sobie, że można inaczej :) Niestety - odwiedziłem 3 dealerów i obdzwoniłem kilku kolejnych, ale żaden nie chce sprzedać Megane z instalacją gazową. Czy znacie jakiegoś dealera, który udzieli gwarancji na samochód z LPG?

Pozdrawiam,

J.

To zamów sobie auto z fabrycznie założona instalacją gazową prze Renault. Były meganki II z taka instalacją jak i również spotkałem się z Twingo. Więc myślę ze megank III też mają taka opcję proponowana przez fabrykę.

Dzwoniłem do Auto Lider - rozmawiałem z sensownym, sympatycznym człowiekiem. Można kupić u nich auto i oni utrzymają gwarancję, jeżeli instalacja będzie przez nich wykonana czy autoryzowana. Jedyny minus (i to poważny) to fakt, że z Warszawy nie jest do nich tak blisko, a u lokalnych dealerów już zdążyłem usłyszeć że gwarancja na samochód w ogóle nie będzie honorowana, jeżeli dojdzie do tak "poważnej ingerencji" jak instalacja LPG. Wychodzi na to, że z każdą pierdołą będę musiał poginać 270 km, a przecież nie mam pewności że dostanę samochód niezawodny. Kuźwa, co za kraj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!