rycy85 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam, tata rozgląda się za samochodem nr 2 w rodzinie, którym miałaby jeździć mama czy mój brat - głównie po mieście i wyjazdy na działkę 20km za miasto. To miasto to Płock, więc żaden tam wielki moloch warszawski :) Teraz do rzeczy - do wydania mają ok 6,5k PLN. W grę wchodzi benzyniak i tylko kombi. Wspomnieli mi, że oglądali za 6,5k PLN z 1999/2000 roku 1,6 16V z niezłym wyposażeniem (nawet klima była) i bardzo im się megi spodobała. Pytanie teraz mam takie - czy za te pieniądze warto w ogóle myśleć o Megi 1 kombi (chyba już PH2)? Chcą kupić samochód na kilka lat, więc miło byłoby aby był zadbany. Czy nie jest to za mała kwota na niezłą Megankę? Prosiłbym o informacje. o ile ktoś ma info o sprawdzonej i zadbanej na sprzedaż to zapraszam na PW :) Pzdr, rycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ja swoją Megane w 2007 roku, która wtedy była 7letnia (z 2000) zapłaciłem 13 tyś zł. Cena 6,5 tyś zł za taką Megane wydaje mi się lekko za niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rycy85 Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 czyli lepiej odpuścić sobie taki samochód, żeby później kasy w niego nie pchać nie wiadomo ile, tak? Tak orientacyjnie - przy jakiej kwocie można byłoby rozpatrywać zdrową M1PH2 kombi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ja kupowałem w lipcu w DE. Kupiłem za 1800 euro, ale sporo się naszukałem. Po wszystkich opłatach i serwisie wyszło nieco ponad 10k zł. Myślę, że właśnie tyle trzeba mieć żeby kupić i doprowadzić do stanu używalności M1ph2 (każdą, nie tylko kombi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 za 6,5tys zł można szukać Megane I htb w dobrym stanie. PhII zaczyna się w okolicach 10tys zł. To miasto to Płock, więc żaden tam wielki moloch warszawski :) To ten sam Płock, pod którym leży Warszawa? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rycy85 Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 ten sam :) ps - kojarzę Cię chyba z RLKP - nawet komentowałeś moją lalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 jaki ten świat mały :) Jak będziesz miał jakąś megankę do obejrzenia w Płocku czy okolicy to się odezwij :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi