toruogiwara Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Przymierzam się do tego , umówiłem się na jutro na oglądanie. Albo się jeszcze słabo na tym znam, albo brakuje w opisie kilku elementów, o których wspomina http://hondacx650c.republika.pl/renault/ Prośba o uwagi. Z góry WIELKIE DZIĘKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Zlituj się i daj jakiegoś linka. Jak będziesz tak kupował jak piszesz posty to nie wróżę nic dobrego :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruogiwara Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 ło matko i córko... sorki :) http://moto.gratka.pl/tresc/renault-grand-...d41b9904a4c10,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 auto ma dołożone czujniki cofania i zdaje się dysze do spryskiwaczy reflektorów też. czy ono jest zadbane?? z fotek tego nie widać. może chociaż przebieg jest realny, bo do ustalenia w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruogiwara Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Przebieg wygląda dla mnie realnie. Mam porównanie z moją tojką i średnia miesięczna jest taka jaka jak u mnie (dojazdy do roboty, wakacje itd.). Niestety nie udało mi się go zobaczyć bo właścicielowi coś wypadło. Czym mogą być spowodowane te pogniecione siedzenia z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 sprawdź go dobrze bo koleś to zawodowy handlarz :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 pewnie coś położył na siedzeniu... może spawarkę, bo przed chwilą skończył :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruogiwara Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Dzięki za sprowadzenie na ziemię :) Samochód nadal wydaje mi się atrakcyjny, aczkolwiek tłumaczenia sprzedającego związane z przekładaniem oglądania nabierają nowych barw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 jeśli nie ma czasu dla Ciebie, to odpuść go. pewnie coś wymontowują z niego i przeszkadzasz im... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruogiwara Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Dzięki! Rozglądam się dalej. Długo już czeka, jest to autokomis... ale ja lubię diesle :) Prośba o zerknięcie krytycznym okiem: http://otomoto.pl/renault-grand-scenic-2-0...-C15826434.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 za dużo to nie widać. opis też kiepski, ale ma np. czujniki parkowania Z PRZODU, co jest zupełnie dziwne przy braku tempomatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Wygląda nieźle, ale koniecznie zwróć uwagę na klapę bagażnika-w egzemplarzach po 2006r (phII) napis RENAULT był po prawej a nie po lewej stronie. Dodatkowo porządnie sprawdź w serwisie historię i że zwróć uwagę na cenę-moim zdaniem jest trochę za niska jak na wywoławczą biorąc pod uwagę silnik rocznik i wyposażenie. Jeżeli zdecydujesz się na wizytę w serwisie to niech koniecznie sprawdzą stan łożysk macphersonów-element który lubi lecieć. W ASO w ramach gwarancji pakowali jakiś chłam który wytrzymywał 20-30000km (w krótkim od nowości wymieniałem już 3 razy a przebiegu mam 83000km). Silnik bardzo dobry z rozrządem na łańcuch, możliwe że może mieć FAP, ale to powinni powiedzieć po VIN. Jeżeli bedzie dobry i się zdecydujesz to może być dobry wybór :) mrarek pamiętaj co pisałem o wersjach wyposażenia-na Polskę często były bez tempomatów (miałem do czynienia z kilkoma takimi egzemplarzami w posiadaniu znajomych od nowości), czasem też można było dorwać wersję jaka akurat stała na placu która była w dziwnej kompletacji (tak trafiłem swojego krótkiego który nie miał ESP, tempomatu ale za to miał czujniki parkowania z tyłu i schowek środkowy których to rzeczy normalnie w EXPRESSION nie było). Inna rzecz że w prezentowanym czujniki parkowania z przodu na moje oko wyglądają na dokładane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 IMHO to auto ściągane z zachodu - w polsce się 130 kkm w 3 lata nie robi takim autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Ja patrzę że wg opisu jest krajowy, chłopak pojedzie, obejrzy to się dowie. A jeżeli krajowy to wyposażenie może się zgadzać. Poza tym może być jak mój z wynajmu długoterminowego i w 3 lata taki przebieg to też nie tak trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruogiwara Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Jeszcze raz wielkie serdeczne dzięki za uwagi i informacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi