kazet Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witam Posiadam Megane Coupe F3R z 96r. Autko ok dobrze wyposarzone ale... nie ma komputera pokładowego. Interesuje mnie założenie takiego komputera. Moje pytanie jest następujace: Czy samochod który posiadam ma przygotowana instalacje i czujniki do tego typu operacji? Czy moja rola skończy sie tylko na założeniu zegarów z wyświetlaczem i manetki? Czy jeszcze coś trzeba zrobić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Witam, Chcialem wykonac dokladnie taka sama operacje w mojej megance 1.4 16v z grudnia 99. Prosze o pomoc, co dokladnie musialbym dokupic/wymienic oprocz manetki i wyswietlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Dołączam się do pytania... Chciałbym z tatą założyć komputer pokładowy, lecz nie wiemy od czego zacząć... Proszę o pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Powiem tak: jeżeli autko będzie miało pociągniętą instalacje to po podpięciu licznika, oraz po zmienieniu prawej manetki ( na ta z przełącznikiem ) wszystko będzie działało. Problem pojawi się dopiero jeżeli takiej instalacji nie będzie. Taki tez komputer działa napewno prawidłowo autach o silnikach benzynowych oraz diesla. Najprawdopodobniej tez w autach na gaz lecz z instalacja sekwencyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Jest duży temat, wystarczy poczytać! Opcja się kłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi