jacula42 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 witam mam nadzieje ze juz dobrze trafilem z tym postem? mam pytanie przegladalem neta i wszedzie pisze ze scenic dti ma 100KM a mi na przegladzie wpisali 73KW to wychodzi 95KM to co pisza w danych technicznych to zaokraglaja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldy Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Pytanie jest zbyt ogólne. Silniki dTi do Scenika I robione były w trzech odmianach 98 kM, 102 kM i 80 kM. Był silnik o podobnych parametrach co podałeś, montowany do scenika w latach 1996-98, ale 1,9 DT F8Q 94 kM Sprawdź jaki masz silnik:oznaczenia na korpusie dTi i dCi to F9Q i nasępne trzy cyfry oraz rodzaj nadwozia (na słupku zaczynają się od liter JA.. ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacula42 Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 dzieki to wychodzi ze mam 95KM w dowodzie mi wpisali 73kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 jacula42, źle przeliczasz 73 kW, to nie 95KM, 1kW to ~1,36KM Co do wersji silnikowych to jest chyba troche inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi