Danielossss Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Połączenie skrzyni i silnika u góry. Z zewnątrz wygląda jak blaszka w kształcie rogala przykręcona na dwie śrubki. Gdzieś na forum są fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robur Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witam, od kilku dni miałem ten sam problem co jackuc. W serwisie komputer wykazał usterkę na czujniku. Pomogło dzisiaj jego przeczyszczenie preparatem do styków w aerozolu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afiman Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jackuc, w serwisie sprawdz - czujnik położenia wału korbowego: czujnik 140 pln; diagnoza -80; robocizna .... :) MII Grandtour black nomad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyreneusz Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Witajcie. Odgrzeję trochę stary temat. Mam podobny problem z autem, tyle, że czujnik wału wykluczyłem na początku z powodu rady znajomego. Mianowicie poradził mi on, że kiedy nie odpala to spróbować odpalić bez sprzęgła na wrzuconym biegu tak aby wał się przestawił i auto lekko ruszyło, jeśli to nie pomoże to nie czujnik wału. Czy taka metoda sprawdzenia jest wiarygodna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi