Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

sałron

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

mimo że Megane już było w mojej karierze, to zajrzałem na forum gdyż coraz bardziej myślę o pewnej Coupe`cie z silniczkiem 2.0 w benzynie żeby sobie ją zmodyfikować i udzielać się w jakichś pojeżdżawkach i żeby autko było dla funu.

Obecnie jeżdżę Roverem 45 z 2001 roku z silnikiem diesla który sprawuje mi się bardzo dobrze :)

Pozdrawiam użytkowników forum i życzę wszystkim bezawaryjnej jazdy i frajdy z Waszych autek :)

Witam wszystkich! Chciałbym się przywitać z Wami serdecznie i liczę na Waszą pomoc przy zakupie Renaulta Megane Scenic:) Przejechałem się autem kuzyna i jestem zakochany:). Jestem ze szczytna. obecnie auta nie posiadam i poszukuje czegoś co będzie warte zakupu.:) Pozdrawiam!

Edytowane przez P_r_z_e_m_o

Witam z najgorętszego miasta w Polsce czyli Legnicy. Jestem posiadaczem Scenica 1 ph. 2(LIFT) od ok 4 miesięcy. Jak do tej pory b/z. Wybrałem tę markę po 18 letniej eksploatacji Reni R-19 skrupulatnie badając rynek tego modelu. No i się udało kupiłem w salonie francuskim w Strasburgu po pierwszej właścicielce. Wersja bardzo bogata jak na 2001 r. bo produkowana na południową Francję (2 szybry , klimatronik , schładzacz schowków słupka bagażnika , relingi oraz trumna dachowa.Mimo przebiegu 235 000 km( NIE WIEŻCIE ŻE 10 LATEK Z ZACHODU MOŻE MIEĆ OK 135 -165 000 KM TAK JEST TYLKO U HANDLARZY TAM SAMOCHODY NIE STOJĄ TYLKO SĄ EKSPOLOATOWANE) stan silnika 1.9 DCI oraz podzespołów jezdnych rewelacyjny potwierdzony przeglądem w ASO w Polsce.

Będę częstym i aktywnym użytkownikiem forum gdyż przywiozłem niesamowite wydawnictwa serwisowe do naszych "szczeniaków"

Pozdrowienia dla wszystkich

SLIMBOY

Witam, jak większość trafiłem tu robiąc "wywiad" przed zakupem.

Wybór padł na scenica II 1.5 dci 05 r.

Niejedno pytanie zadam, sporo nie wiem, ale najpierw poczytam, być może moje problemy już ktoś przerabiał i znajdzie się na forum odpowiedz.

Witam wszystkich. Ale jestem niewychowany :) Auto mam od miesiąca, Na forum parę dni i już dostałem odpowiedzi na swoje pytania, ale się jeszcze nie przywitałem :) Więc nadrabiam. Pozdrawiam wszystkich właścicieli "Jeno"