marcinsid88 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam. w sumie od dawna już mam ten problem, że podczas gwałtownego dodawania lub ujmowania gazu , gdy jest to szarpnięcie coś mi piszczy ( odgłos taki jakby luźny pasek) , lecz dzieje się to tylko podczas tych szarpnięć i tylko kiedy wbity jest bieg. wydaje mi się że ten dźwięk dobiega z prawej strony przodu. nie mam zielonego pojęcia co może to być bo nie potrafię nawet zlokalizować dokładnego miejsca tegoż piszczenia czy też skrzypienia. obleciałem wszystkie plastiki w środku , bo myślałem że to któryś z nich może taki dźwięk wydawać ale nie... może ktoś miał coś podobnego i zlokalizował ten problem ?? z góry dziękuję za wszystkie sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 pasek napędzający alternator ,sprawdź czy nie jest zbyt luźny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsid88 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 pudło . to nie pasek z alternatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zobacz czy czasem rolka od wspomagania kierownicy się nie ślizga na pasku... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsid88 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 jutro auto idzie do mechanika , ja nie potrafię zlokalizować tego wrednego piszczenia ;/ w tygodniu dam znać co to były ( jeżeli mechanik będzie potrafił to stwierdzić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi