pele Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 http://otomoto.pl/renault-scenic-C16371117.html Witam panowie i panie, czy ktoś zna tego Scenica??? , jade go ogladać w srode przez cała polske i fajnie było by wiedzieć coś zanim tam zajade... Rozmiawiałem z włascicielem z 4razy juz, wszystko wskazuje na to ze warty jest takiej wyprawy polskimi liniami kolejowymi . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ja bym tego nie kupił, jak widzę auto obwieszone takimi "gadżetami" to trzymam się z daleka. W Scenicach można przebierać na allegro, czemu akurat ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 o gustach się nie dyskutuje, więc przemilczę ten temat....... :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 dla czego ten?, bo ma gaz, i jest w tym kolorku ktory mi sie podoba. Wszystko bedzie zmienione, rury wypad, alu juz czekaja nowe 17" , wydech zmieniony tez bedzie. Tak naprawde jesli do srody pojawi sie w tym kolorze inny i z gazem to sie zastanowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 przynajmniej przebieg wydaje się być realny , licznik pokazuje ubytek oleju ,warto by sprawdzić jak ten cudak wygląda pod względem mechanicznym ,radziłbym się nie napalać na kupno auta bo sprzedawca zaraz wyczuje nabywcę Niewiem jakimi funduszami dysponujesz,ale moze warto pomysleć nad kupnem bez gazu i po kupnie zamontować gazownię ,niewiadomo jak ten był traktoawany i eksploatowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Bydgoszcz czy Białystok Jak dla mnie zbyt przerobiony. Na zdjęciach może źle nie wygląda ale zdjęcia nie pokazują tego co trzeba zobaczyć. Zdjęcia są zrobione w przemyślany sposób jeżeli wiesz o co mi chodzi ;) Pisze, że ma go 10 lat. Ile jest założony gaz Reduktor nowy a ile zostało legalizacji na butle :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi