miro2778 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Mam taki problem posiadam Megane I FL i ostatnio straciłem lewe lusterko manualne. Moje pytanie brzmi ponieważ zostało to co w środku czyli regulacja manualna czy mogę kupić elektryczne lusterko i będzie to pasować do manualnego? oraz czy lusterka z przed liftu były takie same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 obudowa nieco się wyglądem różniła ,lusterko elektryczne można założyć ,kwestia sprawdzenia /zamontowania wiązki i zakupu maskownicy ,bo zostanie zbędny otworek po manualnej regulacji oraz kieszeni / tapicerki z pokrętłem od regulacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro2778 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Tzn ja chce zostawić manualne ale na allegro jest dużo elektrycznych i zastanawiam się czy będzie pasować. Został mi ten trójkąt i regulacja ale pewnie to do elektrycznego nie będzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 26 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 manualnym pokrętełkiem elektrycznego lusterka nie ''wysterujesz'' ,najprościej kupić manulane ,niedawno takie kumplowi oddałem ;-) za 60 zł kupisz drugie http://allegro.pl/lusterko-prawe-lewe-rena...1341525417.html chyba,że szukasz już w kolorze . Jaki kolorek szukasz ? Często buszuję po alledrogo to może coś poszukam . 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro2778 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 czyli już wiem że musi być manual najlepiej granatowe ale spieszy mi się wiec będę szukał każdego koloru http://otomoto.pl/renault-megane-sprzedam-...-C16620516.html Coś takiego znalazłem jutro będę dzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utusiek Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 a ja mam takie pytanie: czy w megankach i ph2 lusterko prawe ma taki dziubek od spodu, a lewe nie? czy to normalna rzecz i do czego to służy? zaznaczę że są elektrycznie regulowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markar74 Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam. Ten dziubek od spodu w prawym to czujnik temp. zewnetrznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utusiek Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 wielkie dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi