gregorek Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Od niedawna jestem posiadaczem Scenica II. Mam pytanie dot. czujnika deszczu. Czy można go w jakiś sposób wyłączyć (samodzielnie), tak aby na I-szym położeniu mieć tryb manualny z regulowaną częstotliwością? W instrukcji jakoś nie znalazłem tej informacji. Z góry dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Nie ma takiej opcji. Niestety. W wyposażeniu z czujnikiem nie ma możliwości przejścia na tryb manualny z przerywaną praca wycieraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ciekawe co by było gdyby go odłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Już ci mówię co się dzieje po odłączeniu: Po włączeniu wycieraczek na 1 stopień wycieraczki działają pracą ciągłą i zapala się kontrolka SERVICE. Po przejściu dalej gaśnie kontrolka i praca według instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 a pzrypadkiem nie wyłącza się je guziczkiem z napisem "auto" na manetce od kierunkowskazów?? bo coś mi się tak wydaje :) trzeba przytrzymaj jakis czas cos tam piknie i juz jest chyba wyłączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 tym auto wylaczasz czujnik swiatel... wycieraczek sie nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorek Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 A można chociaż zmniejszyć jego "czułość" w zależności od panujących warunków? ....Czy on wie lepiej :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 poczekaj może się do niego przyzwyczaisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 czulosc regulujesz pokretlem na manetce, im wiecej kropelek tym wieksza czulosc... poczytaj instrukcje tam jest wszytko opisane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorek Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Wydawało mi się, że w którąkolwiek stronę nie przekręcę tej manetki to i tak czujnik wie lepiej ale być może to było tylko złudzenie - muszę to sprawdzić. Dzięki za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi