pajac19882 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witam. Immobilajzer i zamek centralny przestał mi działać z dnia na dzień. Kontrolka w kluczyku zapala się ale auto nie reaguje na sygnał pilota. Przez co nie mogę otworzyć drzwi z pilota ani wyłączyć Immobilajzera. W czym może być problem? Próbowałem już odłączyć akumulator oraz sprawdziłem bezpieczniki i nic:( :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A baterię w pilocie wymieniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajac19882 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 baterie nowe, bezpieczniki sprawdzone. i dalej nic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Też tak miałem około tygodnia temu, przyjechałem na podwórze, poszedłem zamknąć bramę i z przyzwyczajenia go zamknąłem. Chciałem otworzyć co by zakupy zabrać a on się obraził, wziąłem z domu drugi kluczyk, też nic. Postanowiłem otworzyć zamkiem, otworzył, pomrygał do mnie awaryjnymi, zamknąłem. sprawdziłem pilotem i już wszystko działało no i działa do dziś. Spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi